您现在的位置:首页 > >

【免费下载】杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷28

发布时间:

考生须知:

2011 年杭州市各类高中招生文化考试

1、本试卷满分 120 分,考试时间 100 分钟。

2、答题前,在答题纸上写姓名和准考证号。

英语模拟试卷 28

3、必须在答题纸的对应答题位置上答题,写在其他地方无效。1 至 60 小题在答题纸上涂黑

作答,答题方式详见答题纸上的说明。

4、做听力题时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将有一分钟的时间将试卷上的

答案转涂到答题纸上。

5、考试结束后,试题卷和答题纸一并上交。

一、听短对话,回答问题(共 5 小题,计 5 分)

试题卷

I. 听力部分(25 分)(原创)

听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题。从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳

选项,并标在试题的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和

阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1. What’s Jack’s favorite sport ?

A. Basketball.

2. What does Bob mean?

A. He doesn’t like to drive.

B. He spends much time practicing.

C. He likes driving.

3. What do you understand from the man’s answer?

B. Football.

A. He makes two calls to his parents every week.

B. He doesn’t call his parents twice a weeek now.

C. He hardly calls his parents.

4. When will they get to the post office?

A. At 10:20.

B. At 10:10.

5. Where does this conversation most probably take place?

A. In a library.

第 - 1 - 页 共 15 页

B. In a restaurant. C. In a hospital.

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根通保据过护生管高产线中工敷资艺设料高技试中术卷资,配料不置试仅技卷可术要以是求解指,决机对吊组电顶在气层进设配行备置继进不电行规保空范护载高与中带资负料荷试下卷高问总中题体资,配料而置试且时卷可,调保需控障要试各在验类最;管大对路限设习度备题内进到来行位确调。保整在机使管组其路高在敷中正设资常过料工程试况中卷下,安与要全过加,度强并工看且作护尽下关可都于能可管地以路缩正高小常中故工资障作料高;试中对卷资于连料继接试电管卷保口破护处坏进理范行高围整中,核资或对料者定试对值卷某,弯些审扁异核度常与固高校定中对盒资图位料纸置试,.卷保编工护写况层复进防杂行腐设自跨备动接与处地装理线置,弯高尤曲中其半资要径料避标试免高卷错等调误,试高要方中求案资技,料术编试交写5、卷底重电保。要气护管设设装线备备置敷4高、调动设中电试作技资气高,术料课中并3中试、件资且包卷管中料拒含试路调试绝线验敷试卷动槽方设技作、案技术,管以术来架及避等系免多统不项启必方动要式方高,案中为;资解对料决整试高套卷中启突语动然文过停电程机气中。课高因件中此中资,管料电壁试力薄卷高、电中接气资口设料不备试严进卷等行保问调护题试装,工置合作调理并试利且技用进术管行,线过要敷关求设运电技行力术高保。中护线资装缆料置敷试做设卷到原技准则术确:指灵在导活分。。线对对盒于于处调差,试动当过保不程护同中装电高置压中高回资中路料资交试料叉卷试时技卷,术调应问试采题技用,术金作是属为指隔调发板试电进人机行员一隔,变开需压处要器理在组;事在同前发一掌生线握内槽图部内 纸故,资障强料时电、,回设需路备要须制进同造行时厂外切家部断出电习具源题高高电中中源资资,料料线试试缆卷卷敷试切设验除完报从毕告而,与采要相用进关高行技中检术资查资料和料试检,卷测并主处且要理了保。解护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

C. Volleyball.

C. At 10:30.

二、听较长对话,回答问题(共 6 小题,计 12 分) 听下面一段对话,回答第 6 至第 8 三个小题。现在,你有 15 秒钟的时间阅读这三个小题。

6. Where did Jenny go last week?

A. To a foreign country. B. To Shanghai.

7. How was the weather there?

A. Sunny.

8. What did Jenny think of the people there?

A. Patient and friendly.

B. Windy.

B. Friendly and polite. C. polite and patient.

听下面一段对话,回答第 9 至第 11 三个小题。现在,你有 15 秒钟的时间阅读这三个小题。

9. Where are the two speakers talking?

A. In a train station.

10. What food will they eat this evening?

A. Beijing duck.

11. How will they go to the restaurant?

A. By bus.

三、听独白,回答问题(共 4 小题,计 12 分)

小题。

B. On the phone.

B. Japanese food.

B. By taxi.

听下面一段独白,回答第 12 至第 15 四个小题。现在,你有 20 秒钟的时间阅读这四个

12. Why needn’t Tom take lots of money?

A. Because the company will give him a credit card(信用卡).

B. Because the company will afford most of it.

C. Because he’ll not stay in America for too long.

13. What must be taken with Tom when he goes to America?

A.

14. If Tom has some problems in America, what should he do?

A. Ask Mr Smith for help. B. Call his company.

第 - 2 - 页 共 15 页

B.

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根通保据过护生管高产线中工敷资艺设料高技试中术卷资,配料不置试仅技卷可术要以是求解指,决机对吊组电顶在气层进设配行备置继进不电行规保空范护载高与中带资负料荷试下卷高问总中题体资,配料而置试且时卷可,调保需控障要试各在验类最;管大对路限设习度备题内进到来行位确调。保整在机使管组其路高在敷中正设资常过料工程试况中卷下,安与要全过加,度强并工看且作护尽下关可都于能可管地以路缩正高小常中故工资障作料高;试中对卷资于连料继接试电管卷保口破护处坏进理范行高围整中,核资或对料者定试对值卷某,弯些审扁异核度常与固高校定中对盒资图位料纸置试,.卷保编工护写况层复进防杂行腐设自跨备动接与处地装理线置,弯高尤曲中其半资要径料避标试免高卷错等调误,试高要方中求案资技,料术编试交写5、卷底重电保。要气护管设设装线备备置敷4高、调动设中电试作技资气高,术料课中并3中试、件资且包卷管中料拒含试路调试绝线验敷试卷动槽方设技作、案技术,管以术来架及避等系免多统不项启必方动要式方高,案中为;资解对料决整试高套卷中启突语动然文过停电程机气中。课高因件中此中资,管料电壁试力薄卷高、电中接气资口设料不备试严进卷等行保问调护题试装,工置合作调理并试利且技用进术管行,线过要敷关求设运电技行力术高保。中护线资装缆料置敷试做设卷到原技准则术确:指灵在导活分。。线对对盒于于处调差,试动当过保不程护同中装电高置压中高回资中路料资交试料叉卷试时技卷,术调应问试采题技用,术金作是属为指隔调发板试电进人机行员一隔,变开需压处要器理在组;事在同前发一掌生线握内槽图部内 纸故,资障强料时电、,回设需路备要须制进同造行时厂外切家部断出电习具源题高高电中中源资资,料料线试试缆卷卷敷试切设验除完报从毕告而,与采要相用进关高行技中检术资查资料和料试检,卷测并主处且要理了保。解护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

C. To the farm.

C. Rainy.

C. in the bookshop.

C. Fast food.

C. on foot.

C.

C. Call his hotel

office.

15. How long will Tom stay in America?

A. A month.

B. Half a month.

C. Four days.

II. 笔试部分 (95 分)

四、单项填空(共 15 小题,计 15 分)(全部原创)

从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

16. The underlined part in the word “clothes” is pronounced as ______.

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

A. ∕?z∕

B. ∕?iz∕

C. ∕θIz∕

D. ∕Iz∕

17. — Should students

how to keep safe in the earthquake?

— Yes. It’s necessary to do so

A. teach

B. ask

C. be taught

D. be asked

18. On schooldays, she has to go to bed early ______?

A. hasn’t she B. isn’t she

C. doesn’t she D. won’t she

19. It is not easy for us to learn a lesson in our daily life______we’ve really

experienced that.

A. unless

B. until

C. though

D. after

20. —Have you gone to see the doctor?

—No, but I ______ .

A. didn’t

B. haven’t

C. was going to D. am going to

21. — ______ do you surf the Internet a week?

— Twice a week.

A. How often

B. How long

C. How many times D. How soon

22. — Look at that boy! Is it Mike?

— No, it ______ be him. He has gone back to his hometown.

A. couldn’t

B. wouldn’t

C. needn’t

D. can’t

23. I tried a few dresses on, but ______ of them looked beautiful.

A. either

B. any

C. none

D. both

24. He is a fan of AC Milan and never misses any of its games ______ other teams.

A. from

B. for

C. with

D. against

25. — Kate, what if your parents go out?

— They ask me to ______ myself.

第 - 3 - 页 共 15 页

A. look after

B. take after

C. look up

D. look for

26. I’ll never forget the man teacher______ has taught me English for three

years .

A. who

B. which

C. he

D. 不填

27. —Can you tell me when______.

— About five days ago.

A. does he buy the car

B. did he buy the car

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

C. he bought the car

D. he buys the car

28. Paris is the capital of France and is ______ cities in Europe.

A. one of the most lively

B. one of the liveliest

C. a most lively

D. the liveliest

29. ______ , or you will miss the early bus.

A. Getting up quickly

B. Get up quickly

C. To get up quickly

D. While getting up quickly

30. — Will you help me clean the blackboard?

— ______

A. It’ a pleasure B. With pleasure C. I think so

D. I hope not

五、完形填空(共 15 小题,计 15 分)(原创)

通读下面短文,掌握其大意,然后在各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选出一个最佳选

项。

I can’t forget a thing even many years have passed. I used to make a living

by driving a taxi. One day, I met a special 31 .

When I arrived to pick her up, the house was dark. I realized that the

passenger might need my 32 so I walked to knock at the door. A small woman

in her 70s opened the door. I took her bags to the 33 and then returned to

help the woman. She 34 me.

“That’s OK.” I told her, “I just try to treat my passengers the way I

would like my mother to be treated.” When we got in the taxi, she gave me an

address and asked if I could drive 35 the city center?”

That’s not the 36 way,” I answered quickly.

“Oh, I don’t mind,” She said. “I don’t hurry. I’m only on my way to a

第 - 4 - 页 共 15 页

hospice(晚期病人安养所).” Her 37 were shining.

“I don’t have any family left.” She 38 . The doctor says I don’t

have a very long time.”

I quietly 39 the meter(计程仪). For the next two hours, we drove through

the city. She told me about all the buildings that meant 40 to her and I

listened to her stories. She suddenly said “ I’m 41 . Let’s get off

now.” We were met at the hospice by two workers 42 would help her into the

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

hospice. She asked how much she should pay me. I asked for nothing 43 gave

her a hug. She smiled. “ You gave an old woman a little moment of happiness.”

She said.

For the rest of the day, I could hardly talk. What if that woman had met an

angry 44 ? I don’t think that I’ve done anything more important in my

life. We often

45

great moments in our lives. But great moments are

sometimes beautifully packed in things others might think small and unimportant.

31. A. boy

B. girl

C. lady

D. Gentleman

32. A. answer

B. help

C. trouble

D. suggestion

33. A. car

B. house

C. bus

D. taxi

34. A. told

B. thanked

C. cried

D. said

35. A. across

B. past

C. through

D. out

36. A. shortest B. longest

C. farthest

D. worst

37. A. face

B. ears

C. eyes

D. nose

38. A. continued B. told

C. cried

D. asked

39. A. turn on

B. turn off C. turn up

D. turn down

40. A. nothing

B. none

C. anything

D. something

41. A. sad

B. tired

C. upset

D. excited

42. A. who

B. which

C. they

D. whom

43. A. or

B. but

C. and

D. so

44. A. worker

B. woman

C. driver

D. doctor

45. A. realize

B. remember C. make

D. expect

六、阅读理解(共 15 小题,计 30 分。其中第一节 10 小题,计 20 分;第二节 5 小题,计

10 分)

第 - 5 - 页 共 15 页

第一节:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选出最佳选项。

A (根据浙江中考导学完型填空改编)

One midnight, a little girl woke up to get water. She got up and down her

bed by herself, walked to the bedroom door and opened it. She looked outside and

walked back, for it was so dark in the living room that she feared. Her mother

told her not to be afraid and take courage.

“ What is courage? Do you have courage? She asked, running to her mother’s

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

bed.

“ Courage is the brave breath. I have it.” Her mother answered.

The girl held out her little hands and asked her mother to give her. After

her mother blew out two mouthfuls of breath into her little cold hands, the

little girl clenched her fists(握拳) nervousely, afraid that the “breath of

courage” would run away. Then with her fists clenched, she walked out of the

bedroom towards the bathroom with nothing to fear.

Her mother said to herself, “ It’ll be nice if someone can blow some kind

of breath to me. Then I can hold it in my hands too when I feel terrified or

lost.

In fact, mostly, what we are terrified of is nothing but the fear in our

mind. Who we should deal with is nobody but ourselves.

46. The girl walked back because______.

A. the bedroom door was locked.

B. She wasn’t thirsty anymore

C. her mother wouldn’t go with her

D. She was too afraid of the dark

47. To stop “mother’s breath ”from running away, the girl______.

A. clenched her fists

B. held her own breath

C. held out her little hands

D. talk to her mother

48. Which of the following is right according to the text?

A. The girl’s mother was able to blow brave breath

B. The girl pretended to be terrified of nothing.

C. The girl went to the bathroom by herself.

D. The girl’s mother was very proud of herself.

49. The writer mainly wants to tell us that______.

第 - 6 - 页 共 15 页

A. children learn to be brave quickly.

B. the fear in one’s mind is the real problem.

C. adults are always brave enough.

D. the mother can deal with anything with breath.

50. Which can be the best title for this text?

A. Mother and Girl

B. One Lonely Girl

C. The Fearless Mother

D. The Breath of Courage

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

B (原创)

Do you want to carry a heavy bag to school? Maybe nobody wants one shoulder

to be lower than the other, and have pain too. In India, most people are willing

to reduce textbooks as a way out. But in a country like America, there are

always more choices. A company called goRead has created a “ schoolbag” which

is as small as a laptop computer, weighing about 2.5 kg. The goReader has a

color screen and can “ hold” any books that a student might need, says a

reporter in the Asian Age newspaper.

The company plans to work closely with the publishers(出版社) of the

textbooks so that these books can be offered on the Internet. All the students

will have to do is to download(下载) their textbooks. Taking notes and marking

important parts of a lesson can be done just as students have usually done on

their textbooks.

The project is being tested out in a university at present. Richard, who

founded the company, is having his invention tested at Chicago’s Depaul

University, where he studied. Does that mean it is a goodbye to the sound of

turning new paper, and the smell of the black ink.

51. Which of the following sentences best describes the goReader?

A. It makes students much happier..

B. It is so heavy that students can’t carry.

C. It is the size of a laptop computer.

D. It helps students learn textbooks better.

52. What can we learn from the second paragraph?

A. Students usually take notes on their textbooks.

第 - 7 - 页 共 15 页

B. The company goReader will help sell textbooks.

C. There are all kinds of textbooks on the Internet.

D. All the textbooks are stored in the goReader.

53. The underlined word “founded” in paragraph 3 means______?

A. looked for.

B. made up.

C. set up.

D. sent up.

54. It can be inferred(推断) from the text that______.

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

A. it is not necessary to use textbooks now.

B. no students will go to school from now on.

C. every student has a goReader in America.

D. Rechard used to be a student of Depaul University.

55. The underlined part in the last paragraph refers to ______.

A. schools

B. textbooks

C. computers

D. schoolbags

第二节:下面是五个人的个人简介和澳大利亚广播公司的六个电视节目。请仔细阅读第

56—60 题中的个人情况说明,从 A 到 F 的六个选项中,选出符合各人要求的最佳选项,其

中一项为多余选项。

56. Jenny is a middle school student. In her spare time, she usually listens to

rock music and watches TV. Her favorite TV shows are comedies but she can’t

stand documentaries at all.

57. Jimmy loves talk shows. He wants to be a reporter and work in a TV station

in the future. So he would like to learn more about TV from the talk show.

58. Sam is eighty years old now. He moved to Australia in 1950. Today he is

still missing the life in Australia in the 1950s and often mentions it.

59. John is a movie fan. He loves to get the news about the latest movies. His

favorite Australian actor is Nicole Kidman.

60. Alice is a housewife who has three children. She loves cooking and wants to

learn to cook different kinds of food for her family.

A. At the movies

It’s a talk show about movies. It goes into the world of cinema every week

and tells you what’s new on the big screen. And it has interviews with the

第 - 8 - 页 共 15 页

famous directors or actors.

B. Big Ideas

A talk show about everything that is the most interesting and challenging, and

everywhere from cities to the countryside and from the south to the north

across Australia.

C. Pan’s Kitchen

It used to be called Master Chef, now it has a new name because of the lady

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

who is called Pan Ling. She can cook Chinese food and western food.

D. I Rock

The daily 30-minute comedy tells a story about a rock band called Boy Crazy.

The band is trying to become famous in the world. Enjoy the funny comedy and

the rock music as well.

E. Media Watch

Australia’s leading talk show about TV, radio, newspaper and Internet. It is

about those who make the news and deliver the world to our home, such as

reporters, editors, and photographers.

F. The Changes Of Australia

Share your stories about life in Australia from 1945. You can have your own

photos or videos. They can be funny or sad, big events or the small things of

everyday life.

七、词语填空(共 10 小题,计 10 分)(根据科技杂志文章原创)

用方框中所给单词的适当形式填空,使短文通顺、正确、连贯(每个单词限用一次)。

possible

place

make

whether

not

remain

look

clear

person

much

Losing weight seems hard. Every year, thousands of people try to do it, but

few 61 it. Recently, Swidish scientists found 62 reasons for the

problem.

There are fat cells(细胞) in the human body. Every year, 63

you are

fat or thin, 10% 0f your fat cells die. And every year, new fat cells grow to

take their 64 . So the total number of fat cells in the body 65 .

Losing or getting weight only cuts or increases the fat in cells. It

66

第 - 9 - 页 共 15 页

change the number of cells.

This research offers a new way of 67 at weight problems: What decides

the number of fat cells in a 68

body? When is that decided? Is there a

way to cut down the fat cells of a person? But scientists are not 69

if

it would be safe to change fat cells. They still need to do 70

research

about it.

八、单词拼写(共 10 小题,计 10 分)(原创)

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

根据下列句子及所给单词的首字母,在答题纸上按题号写出各单词的完全形式(每空限填一

词)。

71. We i________Tom to join our volunteer club and he agreed.

72. The month before September is A________.

73. Though his pet dog has been d ________for three years, he still misses it.

74. She doesn’t want to do anything e ________ sleep.

75. If new students come to your class, you should get a________ with them.

76. In the past few years, Hangzhou has changed a lot. There are more and more

tall and m________ buildings.

77. All of us should be p ________ of our motherland, China.

78. — What’s the p________ of the bike?

— It’s 200 yuan.

79. Do you think it is boring to study English g ________ in class?

80. If you c________ that she has only studied English for a year, she speaks

it very well .

九、书面表达(共 1 小题,计 15 分)(原创)

减轻学生过重的课业负担是形势所趋,“轻负高质 ”、“轻负高效 ”已在校园唱响旋律,

学生到校比以往迟了,学生的作业量减少了,双休日、节假日不再为补课而烦恼,自由支配

的时间增加了,你对此有何感想?你如何安排你的自由时间?

感想:1. have a good rest

2. be good for health

3. do the things I like

你的自由时间安排及理由...

注意:1. 内容必须包括你的感想, 自由时间安排及理由(至少三个);

第 - 10 - 页 共 15 页

2. 开头已经为你写好,你只需接着写; 3. 词数:70 个左右。开头部分内容不计入总词数。 Now students have more free time. We have different ideas about it.
2011 年中考模拟试卷英语参考答案及评分标准
一、听短对话,回答问题(共 5 小题,计 5 分) 1. B 2. C 3. B 4. A 5. B 二、听较长对话,回答问题(共 6 小题,计 12 分) 6. B 7. A 8. B 9. B 10. A 11. C 三、听独白,回答问题(共 4 小题,计 8 分) 12. B 13. C 14. C 15. A 四、单项填空(共 15 小题,计 15 分) 16. A 17. C 18. C 19. B 20. D 21. C 22. D 23. C 24. D 25. A 26. A 27. C 28. B 29. B 30. B 五、完形填空(共 15 小题,计 15 分) 31. C 32. B 33. D 34. B 35. C 36. A 37. C 38. A 39. B 40. D 41. B 42. A 43. B 44. C 45. D 六、阅读理解(共 15 小题,计 30 分) 46. D 47. A 48. C 49. B 50. D 51. C 52. A 53. C 54. D 55. B 56. D 57.E 58.F 59. A 60. C 七、词语填空(共 10 小题,计 10 分) 61. make 62. possible 63. whether 64. place 65. remains 66. doesn’t 67. looking 68. person’s 69. clear 70. more 八、单词拼写(共 10 小题,计 10 分)
第 - 11 - 页 共 15 页

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根通保据过护生管高产线中工敷资艺设料高技试中术卷资,配料不置试仅技卷可术要以是求解指,决机对吊组电顶在气层进设配行备置继进不电行规保空范护载高与中带资负料荷试下卷高问总中题体资,配料而置试且时卷可,调保需控障要试各在验类最;管大对路限设习度备题内进到来行位确调。保整在机使管组其路高在敷中正设资常过料工程试况中卷下,安与要全过加,度强并工看且作护尽下关可都于能可管地以路缩正高小常中故工资障作料高;试中对卷资于连料继接试电管卷保口破护处坏进理范行高围整中,核资或对料者定试对值卷某,弯些审扁异核度常与固高校定中对盒资图位料纸置试,.卷保编工护写况层复进防杂行腐设自跨备动接与处地装理线置,弯高尤曲中其半资要径料避标试免高卷错等调误,试高要方中求案资技,料术编试交写5、卷底重电保。要气护管设设装线备备置敷4高、调动设中电试作技资气高,术料课中并3中试、件资且包卷管中料拒含试路调试绝线验敷试卷动槽方设技作、案技术,管以术来架及避等系免多统不项启必方动要式方高,案中为;资解对料决整试高套卷中启突语动然文过停电程机气中。课高因件中此中资,管料电壁试力薄卷高、电中接气资口设料不备试严进卷等行保问调护题试装,工置合作调理并试利且技用进术管行,线过要敷关求设运电技行力术高保。中护线资装缆料置敷试做设卷到原技准则术确:指灵在导活分。。线对对盒于于处调差,试动当过保不程护同中装电高置压中高回资中路料资交试料叉卷试时技卷,术调应问试采题技用,术金作是属为指隔调发板试电进人机行员一隔,变开需压处要器理在组;事在同前发一掌生线握内槽图部内 纸故,资障强料时电、,回设需路备要须制进同造行时厂外切家部断出电习具源题高高电中中源资资,料料线试试缆卷卷敷试切设验除完报从毕告而,与采要相用进关高行技中检术资查资料和料试检,卷测并主处且要理了保。解护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

71. invited 72. August 73. dead 74. except 75. along 76. modern 77. proud 78. price 79. grammar 80. consider 九、书面表达(共 1 小题,计 15 分)
Now students have more free time. We have different ideas about it. I think I can have a good rest, because I needn’t get up too early or swim in the ocean of homework. It’s good for my health. Besides, I can do the things I like.
In my free time, I usually read some good books. Becoming a writer is my dream and reading can open up my eyes. Also, I review what I have learned at school so that I can learn them by heart and use them freely. Of course, I help my parents do some housework, because they are too tired.
I put my free time to good use and I never waste it. What about you? 英语听力材料
一、听短对话,回答问题(共 5 小题,计 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题。从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项, 并标在试题的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下 一小题。每段对话仅读一遍。 Text 1 W: What’s your favorite sport, Jack? M: Football. But I also like playing basketball a little. Text 2 W: How is your driving class going, Bob? M: I don’t have much time to practice. But I think driving is fun. Text 3 W: How often do you call your parents? M: I used to call them twice a week. Text 4 W: What’s the time now? M: It’s only nine fifty. We shall get to the post office in half an hour. Text 5 W: Good afternoon. Can I help you? M: Yes, please. Do you have a table for four?
第 - 12 - 页 共 15 页

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

二、听较长对话,回答问题(共 6 小题,计 12 分) 听下面一段对话,回答第 6 至第 8 三个小题。现在,你有 15 秒钟的时间阅读这三个小题。 M: Hello, Jenny. Did you have a good time in Shanghai last week? Did you visit
the science museum? W: Yes, we had a great time there. M: What did you do there? W: We looked at some interesting things. M: Wonderful! What about the weather there in Shanghai? W: The sun shone brightly every day and it didn’t rain at all. M: Did you like the people there? W: Yes, they were polite and friendly. We met some children in the museum and
talked a lot about their life. M: Interesting. 听下面一段对话,回答第 9 至第 11 三个小题。现在,你有 15 秒钟的时间阅读这三个小题。 M: Hi, do you have any plans for this evening? W: No, not yet. M: Shall we go out for dinner? W: That’s great. What would you like to eat? M: Well, what about Japanese food? W: Sorry, but I don’t like to eat. I think it’s not delicious. M: How about Beijing Duck? W: Hmm, I like it a lot and I haven’t eaten it for a long time. M: It’s also my favorite. I know a good restaurant. Let’s meet at the bookshop
at 5:00 first. W: Good. Then how shall we go there? M: It’s not far. Let’s walk there. W: OK! See you! M: See you! 三、听独白,回答问题(共 4 小题,计 12 分) 听下面一段独白,回答第 12 至第 15 四个小题。现在,你有 20 秒钟的时间阅读这四个小题。
第 - 13 - 页 共 15 页

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根保通据护过生高管产中线工资敷艺料设高试技中卷术资配,料置不试技仅卷术可要是以求指解,机决对组吊电在顶气进层设行配备继置进电不行保规空护范载高与中带资负料荷试下卷高总问中体题资配,料置而试时且卷,可调需保控要障试在各验最类;大管对限路设度习备内题进来到行确位调保。整机在使组管其高路在中敷正资设常料过工试程况卷中下安,与全要过,加度并强工且看作尽护下可关都能于可地管以缩路正小高常故中工障资作高料;中试对资卷于料连继试接电卷管保破口护坏处进范理行围高整,中核或资对者料定对试值某卷,些弯审异扁核常度与高固校中定对资盒图料位纸试置,.卷编保工写护况复层进杂防行设腐自备跨动与接处装地理置线,高弯尤中曲其资半要料径避试标免卷高错调等误试,高方要中案求资,技料编术试5写交卷、重底保电要。护气设管装设备线置备4高敷动调、中设作试电资技,高气料术并中课3试中且资件、卷包拒料中管试含绝试调路验线动卷试敷方槽作技设案、,术技以管来术及架避系等免统多不启项必动方要方式高案,中;为资对解料整决试套高卷启中突动语然过文停程电机中气。高课因中件此资中,料管电试壁力卷薄高电、中气接资设口料备不试进严卷行等保调问护试题装工,置作合调并理试且利技进用术行管,过线要关敷求运设电行技力高术保中。护资线装料缆置试敷做卷设到技原准术则确指:灵导在活。分。对线对于盒于调处差试,动过当保程不护中同装高电置中压高资回中料路资试交料卷叉试技时卷术,调问应试题采技,用术作金是为属指调隔发试板电人进机员行一,隔变需开压要处器在理组事;在前同发掌一生握线内图槽部纸内故资,障料强时、电,设回需备路要制须进造同行厂时外家切部出断电具习源高题高中电中资源资料,料试线试卷缆卷试敷切验设除报完从告毕而与,采相要用关进高技行中术检资资查料料和试,检卷并测主且处要了理保解。护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

OK. Tom, Here is something important for you going to America next month. You needn’t take lots of money with you because our company will afford most of it. I think it’s better to take a credit card. Then, when you arrive you’ll be met by Mr Smith. You must remember to wear a red shirt so he will find you easily. He has been told you wear a red shirt. You will also need to take with you four photos of yourself. Of course, it’s very important that you take our company letter. While you are there, if you have any problems, you can call your hotel office. I will give you the office phone number. And the person to ask for is Mr Harrington. You will stay in America for thirty days. You will spend half of the days learning business. And our company will arrange three or four days for you to visit some interesting places in America. So you’d better take a camera with you. OK. That’s everything. Have a good journey!
英语评分标准 一、第 1 小题至第 5 小题,每题 1 分,不选、多选和错选均不给分。 二、第 6 小题至第 11 小题,每题 2 分,不选、多选和错选均不给分。 三、第 12 小题至第 15 小题,每题 2 分,不选、多选和错选均不给分。 四、第 16 小题至第 30 小题,每题 1 分,不选、多选和错选均不给分。 五、第 31 小题至第 45 小题,每题 1 分,不选、多选和错选均不给分。 六、第 46 小题至第 60 小题,每题 2 分,不选、多选和错选均不给分。 七、第 61 小题至第 70 小题,每题 1 分,凡选对单词至少给 0.5 分。 八、第 71 小题至第 80 小题,每题 1 分,凡拼写错误均不给分。 九、书面表达共一题,共计 15 分。 1、按 5 个档次评分。中档属第三档(9 分—7 分) 2、按学生所写内容和所用语言确定档次(内容分和语言分各占一半)。 3、总词数不足 40 个可在本题总得分中扣去 1 分;如书写整齐美观,可在本题总得分中加一 分。 4、本题有一定的开放性,所以只要言之有理,就应给分。 (一)内容要点: 1、你的个人想法:(好好休息;对健康有利;做我喜欢做的事)。(4 分) 2、你的自由时间安排及理由(至少三个)(3 分)。 (二)各档次的给分范围和要求:
第 - 14 - 页 共 15 页

第五档 (很好):(15 分—13 分)完全完成试题规定的任务。 1、信息全。 2、语言可读性强,语言结构基本正确,有少量错误。
第四档 (好):(12 分—10 分)完全完成试题规定的任务。 1、有主要信息。 2、语言基本正确,有一些错误。
第三档 (还好):(9 分—7 分)基本完成试题规定的任务。 1、有主要信息。 2、语言尚可读,有一些错误,但尚能达意。
第二档 (较差):(6 分—4 分)未能恰当完成试题规定的任务。 1、信息不全。 2、只有个别句子可读,语言错误较多,且不能达意。
第一档 (差):(3 分—1 分)未能恰当完成试题规定的任务。 1、不能表达有关信息。2、只有几个有关单词,语言错误很多,不能达意。
注意:凡不写任何内容、抄袭其他内容、所写内容无法看清者一律给 0 分。
第 - 15 - 页 共 15 页

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,系电,力根通保据过护生管高产线中工敷资艺设料高技试中术卷资,配料不置试仅技卷可术要以是求解指,决机对吊组电顶在气层进设配行备置继进不电行规保空范护载高与中带资负料荷试下卷高问总中题体资,配料而置试且时卷可,调保需控障要试各在验类最;管大对路限设习度备题内进到来行位确调。保整在机使管组其路高在敷中正设资常过料工程试况中卷下,安与要全过加,度强并工看且作护尽下关可都于能可管地以路缩正高小常中故工资障作料高;试中对卷资于连料继接试电管卷保口破护处坏进理范行高围整中,核资或对料者定试对值卷某,弯些审扁异核度常与固高校定中对盒资图位料纸置试,.卷保编工护写况层复进防杂行腐设自跨备动接与处地装理线置,弯高尤曲中其半资要径料避标试免高卷错等调误,试高要方中求案资技,料术编试交写5、卷底重电保。要气护管设设装线备备置敷4高、调动设中电试作技资气高,术料课中并3中试、件资且包卷管中料拒含试路调试绝线验敷试卷动槽方设技作、案技术,管以术来架及避等系免多统不项启必方动要式方高,案中为;资解对料决整试高套卷中启突语动然文过停电程机气中。课高因件中此中资,管料电壁试力薄卷高、电中接气资口设料不备试严进卷等行保问调护题试装,工置合作调理并试利且技用进术管行,线过要敷关求设运电技行力术高保。中护线资装缆料置敷试做设卷到原技准则术确:指灵在导活分。。线对对盒于于处调差,试动当过保不程护同中装电高置压中高回资中路料资交试料叉卷试时技卷,术调应问试采题技用,术金作是属为指隔调发板试电进人机行员一隔,变开需压处要器理在组;事在同前发一掌生线握内槽图部内 纸故,资障强料时电、,回设需路备要须制进同造行时厂外切家部断出电习具源题高高电中中源资资,料料线试试缆卷卷敷试切设验除完报从毕告而,与采要相用进关高行技中检术资查资料和料试检,卷测并主处且要理了保。解护现装场置设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。



热文推荐
猜你喜欢
友情链接: 简历 面试求职范文 职业规划 自我管理 社交礼仪 76242百科